În Caraș-Severin toate localitățile au energie electrică

Alimentarea cu electricitate a fost reluată pentru peste 90% dintre clienții afectați. În județul Caraș Severin situația energetică a revenit la normal.

E-Distribuție Banat a reluat alimentarea cu electricitate a peste 90% din clienții pentru care furnizarea a fost afectată de furtună.

Ca urmare a eforturilor echipelor  E-Distribuție Banat și ale contractorilor, inclusiv în cursul nopții, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de circa 205.000 de clienți, ieri la ora 20:00, reprezentând circa 90% din numărul total de clienți afectați în zona de responsabilitate a E-Distribuție Banat.

În continuare se află pe teren 86 de echipe, din care 63 ale E-Distribuție Banat și 23 ale firmelor contractoare, iar intervențiile vor continua și pe parcursul nopții. Acestea au ca prioritate intervenția la avariile înregistrate pe liniile de înaltă și medie tensiune, care alimentează un număr mare de clienți, cu accent pe remedierea stâlpilor de beton rupți și a celor de metal îndoiți, în special în județul  Timiș, dar și în Hunedoara și Arad. În județul Caraș Severin funcționarea rețelelor de medie tensiune a revenit la normal.

Reamintim că un număr de 26 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea au fost trimise pentru a sprijini eforturile de reluare a alimentării cu electricitate în zonele afectate de furtună, aflate în aria de activitate a E-Distribuție Banat.  Operatorul de distribuție lucrează în continuare conform procedurilor situației de urgență, nivel 2. Cooperăm cu autoritățile care au atribuții în situații de urgență și care au sprijinit intervenția echipelor E-Distributie Banat, de exemplu prin deblocarea drumurilor.

Cele mai citite

Related Articles