Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin a raportat 11 noi cazuri de coronavirus, bilanţul total ajungând la 2.835. De la începutul pandemiei, 982 de persoane s-au vindecat de COVID-19, iar 159 au murit.

În prezent, în spitalele din Reşiţa şi Caransebeş sunt internaţi 166 de pacienţi, dintre care 15 la ATI. La raportarea trecută, în unităţile medicale din Caraş-Severin se aflau spitalizate 149 persoane cu SARS-COV-2, dintre care 11 la terapie intensivă, ceea ce înseamnă că numărul este în creştere.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate şi patru decese, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 53 şi 78 de ani.

  • Bărbat de 53 de ani din Caransebeș decedat la SMU Caransebeș. Fără comorbidități cunoscute.
  • Femeie de 53 de ani din Maciova decedată la SMU Caransebeș. Neoplasm vaginal stadiul 4, insuficiență renală, casecsie neoplazică.
  • Bărbat de 78 de ani din Reșița decedat la SJU Reșița. Boală cronică de plâmâni obstructivă, fibrilație atrială permanentă, boală coronariană cronică, purtător de stimulator cardiac.
  • Bărbat de 75 de ani din Reșița decedat la SJU Reșița. Boală cronică de rinichi stadiul 4, HTA stadiul 2, cardiopatie mixtă ischemică și hipertensivă, insuficiență cardiacă NYHA 2.