Cancerul de sân i-a distrus poate la început feminitatea, însă a ales să lupte!

Cancerul de sân i-a distrus poate la început feminitatea, însă a ales să nu sufere. Ci să lupte cu toate forţele şi să se simtă din nou femeie. Este cazul, doamnei Stana, cea care a descoperit în urmă cu 10 ani că are cancer la sân, nu a fost uşor dar a primit a doua şansă la viaţă.

Acum, zâmbeşte şi are lacrimi de bucurie. Se simte din nou femeie….dar oare ce a fost în sufletul ei în trecut? În timp ce fiul său susţinea examenul de bacalaureat, ea a fost operată de cancer, ce poate fi mai dramatic pentru o mamă care visa cu ardoare să fie lângă propriul copil la examenul maturităţii? Nu a fost uşor ca după fiecare probă, tânărul să-şi viziteze mama la spital, operată de cancer.

Problemele s-au încheiat, dar viaţa doamnei Stana s-a schimbat, după această experienţă se iubeşte mai mult şi are grijă mai mare de sănătatea sa.

Intervenţia chirurgicală rămane o modalitate terapeutică esenţială în cancerul mamar indiferent de stadiul bolii. Însă, sânul este un organ simbol al feminităţii şi aspectul lui este foarte important din toate punctele de vedere – psihologic, sexual, afectiv. De aceea, este important ca femeia să aibă opţiuni terapeutice şi medicul să poată alege intervenţia chirurgicală care este cea mai indicată pentru pacientă.

Onco Help Timişoara, Ei au construit un spital noi îi ajutăm să meargă mai departe. Vino până în 23 decembrie la căsuţa de sticlă din centrul municipiului Reşiţa şi donează. Cancerului nu-i pasă că vine Crăciunul!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles