Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean din Reşiţa sunt la datorie şi în minivacanţa sărbătorilor pascale. Personalul medical este foarte bine instruit, au fost suplimentate gărzile iar stocul de medicamente a fost şi el îmbunătăţit în special pentru cei care au fost infectaţi cu SARS CoV-2.

În plus, pentru această perioadă de alertă a fost pus la puncţ la fel ca în fiecare an, şi un plan de acţiune ce va fi activat doar în cazul unei catastrofe. Directorul medical, Emil Bunda sfătuieşte populaţia să nu facă excese de niciun fel.

Spitalul este pregătit în perioada sărbătorilor. Așteptăm un număr mai mare de pacienți cu probleme digestive așa că-i sfătuim să fie cumpătați, să încercăm să mâncăm mai puțin, să nu consumăm alcool în exces și întrunirile să fie cât mai puține. Gărzile sunt asigurate, avem și medicamente și personal de rezervă, gata să intervină în cazul unei catastrofe dar sperăm să nu fie cazul, oamenii să aibă grijă de sănătatea lor, iar noi lucrăm de Paști suntem la datorie ca în fiecare an”, ne-a declarat directorul medical Emil Bunda.

Cei care întâmpină probleme medicale în această perioadă sau au simptome specifice virusului COVID-19 sunt rugaţi să apeleze de urgenţă nr. de telefon 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.