Bucuria de a dărui – proiect umanitar în pragul Sărbătorilor de Iarnă

„Dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp”, spunea Jean de La Bruyere.

Este motto-ul care a condus derularea celei de-a zecea ediţii a proiectului „Bucuria de a dărui” – proiect umanitar, care se derulează la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Reşiţa, în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii Caraş- Severin.

În ziua de Sfântul Nicolae, aceştia au fost „Spiriduşii Moşului”, încercând astfel să aducă bucurie de sărbători pentru 260 de copii din unităţi de învăţământ din oraş, cărora le-au oferit cadouri constând în hăinuţe, rechizite, dulciuri, ambalate în BUCURIA DE A DĂRUI.

În a doua acţiune din proiect, Moş Crăciun va poposi la Şcolile Gimnaziale 7 marţi, 18 decembrie, de la ora 12.15 şi la Nr 2, joi 20 decembrie, de la ora 12, pentru a aduce cadouri celor 200 de copii din mai multe unităţi şcolare din municipiu. A devenit deja o tradiţie, ca în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Caraş- Severin să fie alături de copii care provin din familii cu probleme sociale, copii orfani sau din familii monoparentale, dar care au rezultate bune la învăţătură şi disciplină. Acestora le vor fi oferite cadouri constând în alimente, dulciuri şi îmbrăcăminte.