Bal caritabil pentru Spitalul Municipal din Caransebeş. Toate cele 400 de bilete s-au epuizat

1004

Primarul Municipiului Caransebeş se pare că a găsit soluţia pentru a salva Spitalul Municipal din Caransebeş.

Toate cele 400 de bilete, puse în joc pentru balul caritabil de la Caransebeş, organizat pentru a scăpa Spitalul Municipal de datorii, s-au epuizat, ne-a declarat primarul Felix Borcean. Cei care doresc să facă donaţii o vor putea face si in contul bancar deschis, special pentru această acţiune de catre Asociatia Salvati Spitalul Municipal Caransebes.

În plus, participanţii mai pot dona bani şi în cadrul balului caritabil ce va avea loc astazi, la un restaurant din Caransebeş. Cetăţenii au plătit o sumă minimă de participare, de 100 lei/persoană. Suma în care este inclus un meniu, oferit de o parte din membrii fondatori ai “Asociaţiei Salvăm Spitalul Caransebeş”. Toţi banii adunaţi vor intra în contul asociaţiei, după care se vor publica listele cu persoanele care au participat şi au donat. Cei care doresc să doneze peste suma de 100 lei vor avea la dispoziţie în sală o urnă. Iar la finalul serii urna va fi deschisă şi toţi banii adunaţi vor fi număraţi în faţa persoanelor prezente în sală.

Vă reamintim că anul trecut, conducerea spitalului împreună cu edilul au înaintat fostului ministru al sănătăţii, Sorina Pintea un memoriu pentru salvarea spitalului, dar se pare fără rezultat.

De serviciile Spitalului Municipal din Caransebeş beneficiază o treime din populaţia judeţului Caraş-Severin.