Auzul, glicemia şi tensiunea la control. O acţiune gratuită pentru locuitorii comunei Târnova

Locuitorii comunei Târnova vor beneficia mâine de la ora 9.00 de testări gratuite de glicemie. De această dată persoanele interesate îşi vor putea testa gratuit auzul şi îşi vor putea măsura şi tensiunea arterială în incinta şcolii din localitate.

Această acţiune organizată de Asociaţia Diabeticilor din Reşiţa – prin Dr. Mihaela Dalea-medic diabetolog şi nutriţionist împreună cu Lions Reşiţa Kindness şi Primăria Comunei Târnova se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor.

Acestei campanii i s-a alăturat ca partener Romsound SRL, cu un serviciu nou, care prin reprezentantul său va testa auzul persoanelor din comuna Târnova, efectuând GRATUIT audiograme, ne-a declarat medicul diabetolog Mihaela Dalea:

Diabetul este o boală cu o incidenţă foarte mare în rândul populaţiei României, care afectează din ce în ce mai multe persoane, de toate vârstele. Nici judeţul Caraş-Severin nu stă mai bine la acest capitol, peste 20 de mii de cărăşeni au diabet însă foarte mulţi sunt nediagnosticaţi pentru că nu ajung la timp la medic.

De același autor

Related Articles