AUR Caraș-Severin se pregătește pentru orice variantă!

Alianța pentru Unirea Românilor are constituite organizații locale în majoritatea localităților din Caraș-Severin și este în ascensiune, după cum susțin liderii formațiunii politice.

Într-o conferință de presă susținută la Reșița, coordonatorul filialei județene, Samuel Miclău a criticat indecizia celor de la PSD și PNL  legată de comasarea alegerilor și a spus că AUR este pregătită pentru orice variantă.

„AUR are 50 de organizații locale, dintr-un total de 77 de unități administrativ teritoriale. Ne dorim ca alegerile să fie la termen, pentru că așa este constituțional, normal și moral, dar dacă aceștia (n.r. coaliția de guvernare) doresc să le mute, vom fi cu siguranță pregătiți. În viitorul apropiat vom prezenta și candidații noștri pentru orașele din Caraș-Severin”.

Samuel Miclău a mai precizat că și AUR va face sondaje de opinie pentru desemnarea candidaților la Primării. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, la Reșița.

Tot la Reșița, Alianța pentru Unirea Românilor pregătește deschiderea unui nou sediu de partid, pe strada Fântânilor din municipiu.

Cele mai citite

Related Articles