[AUDIO-FOTO]“Pay With Smile”, un proiect gratuit ce le oferă cărăşencelor bucuria de a fi din nou frumoase

Cei mai buni stilişti în micropigmentare din ţară îşi dau întâlnire în 25 iunie la Reşiţa într-o primă ediție a unei campanii umanitare de excepţie în România:“Pay With Smile”.

Evenimentul este organizat în scop caritabil iar principalele beneficiare sunt femeile care şi-au pierdut sprâncenele în urma unei boli precum cancerul, alopecie sau în urma unui accident. Carla Laszlo, în prezent Master PhiBrows, Phi PowderBrows şi PhiLaser, Nr. 2 în lume, cu 15 ani de experienţă în acest domeniu iniţiază acest proiect cu scopul de a aduce cât mai multe zâmbete pe chipurile femeilor care şi-au pierdut încrederea după o suferinţă, demonstrându-le prin această tehnică complet gratuită că sunt frumoase!

Microblading-ul este o procedură de ultimă generaţie prin care se pot face corecţii de culoare, formă şi poziţionare a sprâncenelor pentru un aspect cât mai natural. Scopul tehnicii PhiBrows este de a crea sprâncene de care nimeni să nu îşi poată da seama că au fost supuse unei intervenţii de tatuaj semipermanent”, ne-a declarat Carla Laszlo.

Şi tânăra Andreea Popovici, expertă în PhiLaser, estetică facială şi remodelare corporală, s-a alăturat acestui proiect şi este cea care va găzdui acest eveniment:

Uneori este atât de simplu să aduci un zâmbet pe buze celor din jur. Este nevoie doar de un strop de voinţă şi de empatie.
Mă bucur că pot face parte din minunatul proiect Pay With Smile şi recunosc că mă încearcă o emoţie pozitivă la gândul că vom aduce bucurie în sufletele unor oameni greu încercaţi. Mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui proiect unic”
,
susţine Andreea Popovici.

Sâmbătă, 25 iunie 2022, ora 16.00, la sediul Academiei Prestige Beauty, în curtea Universităţii UBB, are loc evenimentul de lansare a proiectului “Pay With Smile”. Artiștii care doresc sa participe (atât la acest eveniment cât și ca viitori ambasadori “pay with smile” în orașul lor) pot trimite un mail la artiști@paywithsmile.ro cu următoarele: poza voastră (pentru afiș promovare), numele complet pentru logo personalizat Pay With Smile, portofoliu cu câteva lucrări efectuate de către dumneavoastră,număr de telefon pentru contact.

Femeile care vor sa beneficieze de această procedura în mod gratuit pot trimite mail la clienți@paywithsmile.ro cu următoarele: poză cu sprâncenele, copie scrisoare medicală care să ateste boala, număr de telefon pentru contact.

Inițiatorii proiectului nu se opresc aici, ci își propun să realizeze o serie de evenimente teoretice si practice pentru informarea persoanelor cu privire la reconstrucția sprâncenelor executata corect in cazul unei persoane care într-adevăr si-a pierdut sprâncenele din cauza unuia dintre motivele medicale menționate mai sus.

“Microblading-ul și dermopigmentarea sunt tehnici care s-au “născut” pentru a răspunde acestor nevoi medicale în primul rând, abia mai apoi au ajuns un serviciu de lux.” – spune Carla Laszlo, coordonatoarea proiectului.

Să readuc zâmbetul pe un chip încercat, este cea mai mare bucurie pe care mi-o poate oferi meseria mea!” – spune Alexandra Stănescu, reprezentantă a Asociației Pay With Smile. Proiectul este finanțat și implementat de Asociația Pay With Smile, în parteneriat cu Prestige Beauty Academy, ANDANA Beauty Clinic si Asociația „Din inima pentru inima”.

Radio România Reşiţa este partener media în cadrul acestui proiect şi îndeamnă toate femeile care au trecut printr-o experienţă neplăcută şi au rămas fără sprâncene să participe într-un număr cât mai mare. Detalii despre acest subiect, în cadrul emisiunii “Starea de Bine”.

Pentru mai multe informații: www.paywithsmile.ro sau 0770165821

Cele mai citite

Related Articles