[AUDIO] Viceprimarul Mădălina Chiosa:”Medici, asistenţi medicali şi studenţi la Facultatea de Medicină, cu toţii pun umărul la maratonul vaccinării de la Reşiţa”

Pentru organizarea maratonului de vaccinare de la Şcoala „Mihai Peia” din Reşiţa s-au implicat toţi angajaţii primăriei din muncipiu, în sprijinul acestora au venit atât Direcţia de Sănătate Publică cât şi Instituţia Prefectului din Caraş-Severin. Medici rezidenţi, asistenţi medicali şi studenţi la Facultatea de Medicină, cu toţii pun umărul pentru desfăşurarea maratonului în bune condiţii, ne-a declarat viceprimarul Mădălina Chiosa.

Noi nu suntem atât de importanţi ci cetăţenii sunt cei care trebuie să înţeleagă că e important să se prezinte într-un număr cât mai mare la centru, să se vaccineze. Vaccinarea este o opţiune a fiecăruia însă, noi îi invităm să aibă încredere, noi toţi ne-am vaccinat şi observăm că în urma unor astfel de campanii se văd şi rezultatele, ne dorim să scadă rata de incidenţă a cazurilor ca să intrăm în normalitate.

Noi suntem pregătiţi aici, la centru avem echipele de medici, de asistenţi medicali, pentru acest maraton s-au implicat şi tineri studenţi, rezidenţi aşa că aşteptăm pe toată lumea la maratonul de vaccinare”, ne-a declarat viceprimarul Mădălina Chiosa.

Maratonul vaccinării se va încheia duminică la ora 20.00. Centrul are suficient vaccin pentru a face faţă tuturor solicitărilor. Se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul, locuitorii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani. Serul utilizat pe parcursul celor trei zile este Pfizer-BioNTech.

De același autor

Related Articles