Cei care doresc să sprijine Staţionarul III din Reşiţa sunt invitaţi astăzi de la ora 18.00 la Sala Polivalentă la un concert caritabil organizat de Centrul de Tineret Reşiţa şi Organizaţia O viaţă demnă împreună. Interpreţi consacrati de muzică populară din Banat vor susţine un regal folcloric. Dacă mai sunt bilete la această oră şi de unde le mai pot achiziţiona cei interesaţi să ajute aflăm de la iniţiatorul campaniei umanitare, Lili Gherle.

Comunitatea locală mai are nevoie de timp pentru finalizarea lucrărilor. Este nevoie de forţă de muncă, de bani şi de materiale de construcţii. Organizatorii caută şi electriceni şi muncitori calificaţi în construcţii.

Să nu uităm că acest stationar III este al întregului judeţ. Cu mai mulţ cu mai puţin, contează fiecare ajutor primit. Veniţi alături de noi, pentru sufletul nostru, conştiinţa noastră, pentru noi toţi contează enorm. Mai un pic şi acest spital îşi va schimba denumirea de ,,spitalul groazei” în spitalul speranţei, asta datorită bunătăţii şi solidarităţii voastre, mulţumim! Cei care doresc să ajute o pot face şi donând bani în contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501. Doar uniti într-un crez comun, reuşim imposibilul, este mesajul transmis de iniţiatorul campaniei umnitare, Lili Gherle.