[AUDIO] Și în cazul legitimării trebuie să păstrăm distanța socială

Polițiștii de la IPJ Caraș-Severin, împreună cu polițiștii locali, jandarmii   şi militarii continuă acțiunile pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență. Aceştia legitimează persoane, fluidizează traficul rutier și escortează autovehiculele care tranzitează județul cu persoane care revin din afara granițelor țării. În ultimele 24 de ore, autorităţile au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100 de mii de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 923 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

De asemenea, 51 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din județ au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

Și în cazul legitimării trebuie să păstrăm distanța socială, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, inspector principal Alina Boeru.

De același autor

Related Articles