[AUDIO] Reșița: Bicicletele puse la dispoziție de primărie vor putea fi folosite începând cu 15 mai

Sistemul de bike-sharing din Reșița va deveni funcțional, o dată încetarea Stării de urgență și cu relaxarea măsurilor privind siguranța populației, adică 15 mai. Având in vedere noile reguli privind distanțarea socială, transportul prin intermediul bicicletelor poate fi o alternativă a transportului în comun și totodată un prilej de a face miscare.

Sistemul de Bike Sharing are ca scop principal utilizarea bicicletei ca varianta de mobilitate ecologică, din punct de vedere al reducerii emisiilor de carbon, reprezentând totodata și o diversificare a modului de a petrece timpul liber, atât pentru locuitorii municipiului cât și pentru vizitatori.
Ridicarea si returnarea echipamentelor se poate face de la oricare dintre statiile de biciclete în regim self-service: centrul civic, Intim si Parcul Tricolorului.

Catalin Gavrila președintele Bike Attack, asociația care se si ocupă de mentenanța bicicletelor din Resita a declarat pentru Radio Reșița că își dorește ca bicicletele puse la dispoziție de municipalitate, să devină un mijloc de vizitare al orașului pe trasee bine stabilite.

Bicicletele pot fi folosite în urmatoarele condiții:

  • utilizatorii trebuie sa se înregistreze în sistem prin aplicația LINKA GO. Aplicația pentru deblocarea bicicletelor poate fi descarcată din Google Play și APP Store.
  • pentru a crea contul, utilizatorul va trebui să furnizeze numele, prenumele, o adresa de email validă și numărul de telefon.
  • Înainte de folosirea bicicletei ultilizatorii vor trebui sa accepte Termenii și Condițiile aplicației Linka Go.

Ridicarea și returnarea echipamentelor se poate face de la oricare din cele patru stații de biciclete în regim self-service: centrul civic, Intim si Parcul Tricolorului.

Descarca aplicația folosind linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linkago.lockapp.aos.aos&hl=en_US

sau https://apps.apple.com/us/app/linka-go/id1300433189

De același autor

Related Articles