[AUDIO] Rapelul maratonului de vaccinare continuă fără probleme la Reşiţa. Peste 250 de persoane au fost deja vaccinate cu Pfizer

Rapelul maratonului de vaccinare continuă fără probleme la Reşiţa. Până la ora 17.00 au fost vaccinate peste 250 de persoane. Vă reamintim că în acest sfârşit de săptămână la Şcoala Generală Mihai Peia din municipiu sunt aşteptate 858 de persoane pentru rapelul cu Pfizer. În plus, de această dată sunt îndemnaţi să vină şi copiii dar şi persoanele care nu au ajuns să se imunizeze la prima ediţie a maratonului.

Organizatorii au pregătit peste 1200 de doze de la Pfizer. Vaccin este suficient atât pentru persoanele din grupele de risc cât şi pentru tinerii care doresc să se imunizeze.

Îi îndemnăm pe toţi să vină şi le mulţumim oamenilor care au înţeles cât de importantă este vaccinare împotriva COVID-19″, ne-a declarat coordonatorul centrului de la şcoala Mihai Peia, Mădălina Morărescu.

Foarte mulţi tineri au venit astăzi la rapel. Unii s-au vaccinat pentru că urmează şă-şi petreacă vacanţa în străinătate şi nu puteau pleca fără dovada că au făcut acest vaccin şi alţii au făcut acest pas pentru a se proteja de acest virus ucigaş. Indiferent de motiv, un lucru este cert, oamenii au înţeles că doar uniţi prin vaccinare putem stopa această pandemie!

De același autor

Related Articles