[AUDIO] Profesorul Dorel Săndesc:”Invităm şi cărăşenii în acest sfârşit de săptămână la Maratonul Vaccinării. Împreună învingem pandemia”

La Timişoara începe astăzi maratonul vaccinării împotriva COVID-19! Cei care doresc să se imunizeze nu mai au nevoie de programare on-line pe platforma naţională de vaccinare ci pot veni doar cu actul de identitate, anunţă organizatorii.

Maratonul vaccinării va debuta de la ora 16.00 la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara şi se va încheia luni dimineaţă la ora 8:00. Imunizarea tuturor persoanelor se va face cu vaccinul Pfizer, sunt puse la dispoziţie 10 mii de doze de vaccin, vor funcţiona 30 de fluxuri pentru imunizare. Sute de voluntari, medici, asistenţi şi studenţi la Medicină sunt implicaţi în această acţiune.

Profesorul Dorel Săndesc, iniţiatorul acestui proiect alături de Asociaţia pentru ATI „Aurel Mogoşeanu” invită şi cărăşenii care nu s-au vaccinat să vină la Timişoara în acest sfârşit de săptămână. Nici ei nu au nevoie de programare, explică acesta:

Aşteptăm şi cărăşenii să vină într-o excursie, de Florii ca să se vaccineze, aici, la Timişoara. Noi suntem pregătiţi să-i imunizăm pe loc, pe toţi cei care ajung la noi. Avem 30 de fluxuri şi personal foarte bine pregătit”, ne-a declarat medicul Dorel Săndesc.

Rapelul se va asigura tot printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză, ne-a mai transmis medicul Dorel Săndesc. Se pot vaccina şi persoanele care au împlinit minim 16 ani. Important: pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal (NU este un formular tip/ standard, se face de părinte, cu titlul ”Acord pentru Vaccinare”, specificându-se numele şi prenumele părintelui, număr şi serie Carte de Identitate şi faptul că este de acord cu vaccinarea fiului/fiicei).

Detalii despre acest proiect important aflaţi vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 14.15 minute în Emisiunea Starea de Bine!

Sursa foto:Asociatia ATI Timisoara

De același autor

Related Articles