[AUDIO] Primarul Ioan Popa:”Protejându-ne pe noi îi protejăm şi pe cei din jurul nostru! Îndemn cetăţenii care nu s-au vaccinat să vină la maraton”

Maratonul vaccinării continuă la Şcoala Generală Mihai Peia din Reşiţa. Şi primarul Ioan Popa face apel prin intermediul Radio România Reşiţa ca persoanele nevacinate, în special cele din categoria de risc, care suferă de boli cronice să vină doar cu buletinul pentru a se imuniza cu serul produs de Pfizer. Protejându-ne pe noi îi protejăm şi pe cei din jurul nostru, ne-a declarat edilul Reşiţei, Ioan Popa.

Vă mulţumesc şi eu pentru oportunitate. La rândul meu, adresez şi eu un îndemn pentru cei care încă nu s-au vaccinat şi fac referire în special la persoanele care sunt încadrate în categoria de risc.

Din nefericire am avut parte de o pierdere dragă zilele trecute, o persoană din zona de risc cu vârsta de 72 de ani, cu probleme de diabet, hipertensiune şi tocmai din acest considerent îi îndemn pe toţi să meargă să se vaccineze, chiar dacă sunt tineri şi unii se gândesc că trec uşor dacă se infectează există riscul să transmită virusul persoanelor dragi care poate au mai puţine şanse ca să treacă peste această maladie.

Eu personal m-am vaccinat, familia mea e vaccinată, ne-am vaccinat cu Pfizer aşa că îndemn toţi reşiţenii să meargă să se vaccineze în cazu în care nu au făcut-o până acum”, este mesajul transmis de primarul Ioan Popa.

Vă reamintim că Maratonul vaccinării de la Reşiţa se va încheia duminică la ora 20.00. Centrul de la Şcoala Generală Mihai Peia are suficient vaccin pentru a face faţă tuturor solicitărilor.

De același autor

Related Articles