[AUDIO] Primăria Reşiţa va monta dozatoare cu dezinfectanţi în toate scările de bloc

Ordonanţa militară 4 prevede, printre altele, ca administraţiile locale din oraşe să instaleze la fiecare dintre scările blocurilor dozatoare cu substanţe dezinfectante. O altă obligaţie constă în dezinfectarea scărilor.

De marţi, 31 martie, măsura va fi implementată şi la Reşiţa. Într-o primă etapă primăria a investit aproximativ 200.000 lei pentru achiziţionarea a 3 mii de litri de soluţie biocid şi a dozatoarelor, spune primarul Reşiţei, Ioan Popa:

,,Acţiune va începe din Cartierul Govândari, spre magazinul Kaufland şi sper ca asociaţiile de locatari să aprecieze efortul făcut de primărie şi să nu distrugă aceste dozatoare,, a precizat, Ioan Popa.

4 COMENTARII

  1. Sa puneti armata sa pazeasca dozatoarele … altfel nici macar o amarata de sansa nu aveti :))))

  2. O inițiativă foarte buna.
    Am o sugestie : La primărie, biroul registratura care primește reclamații sau tot felul de corespondenta ce trebuie înregistrată are program cu publicul doar până la ora 11 dimineața. Persoanele trecute de 65 de ani care pot circula între orele 11-13 nu se pot încadra în acest program. Va rugam sa extindeți programul macar cu o ora adica ora 12. Va multumim

Comments are closed.

De același autor

Related Articles