[AUDIO] Prefectul Cristian Gâfu trimite echipe mobile de vaccinare în localitățile din Caraș-Severin

Pentru a creşte rata de vaccinare în judeţul Caraş-Severin, prefectul Cristian Gâfu a decis să trimită în următoarea perioadă echipe mobile în toate comunele în care nu există un centru de vaccinare fix, astfel încât şi populaţia vârstnică şi care nu se poate deplasa să fie imunizată. Prefectul Cristian Gâfu a cerut primăriilor din județ să întocmească o listă cu toate persoanele eligibile pentru această acţiune, ca echipele să ajungă în aceste localităţi cât mai repede.

Ne gândim să facem o acțiune cu ajutorul echipelor mobile, să ne deplasăm în fiecare comună în care nu există un centru fix de vaccinare. A plecat o adresă către toate primăriile din Caraș-Severin, noi avem centre de vaccinare în 8 localități în mediul rural și am cerut edililor să întocmească o listă cu toate persoanele vârstnice, care nu se pot deplasa dar și cu cele care doresc să se imunizeze.

Ne putem deplasa în 3-5 localități, așteptăm listele și vom merge noi pe teren pentru a crește rata de vacciare în județ“, ne-a declarat prefectul Cristian Gâfu.

Conform statisticilor și incidența cazurilor pe localităţi a scăzut cu procente bune iar judeţul Caraş-Severin se află în scenariul verde. Prefectul îndeamnă în continuare cărăşenii să se imunizeze împotriva noului coronavirus şi să păstreze condiţiile de protecţie sanitară pentru că doar prin aceste măsuri putem scăpa de pandemie.

De același autor

Related Articles