Maratonul vaccinării anti COVID-19 continuă la centrul din cadrul Şcolii Mihai Peia din Reşiţa. Până în această seară, la ora 20.00 s-au vaccinat peste 500 de persoane şi activitatea de imunizare se desfășoară exemplar. Nu au fost probleme sau reacţii adverse.

Oamenii au venit să facă acest pas pentru că fie au fost bolnavi și au simțit ce înseamnă infectarea cu SARS CoV-2, fie au prins curaj pentru că au realizat cât de eficient este acest vaccin.

A fost bine, m-am vaccinat pentru că am o vârstă, am trecut de 65 de ani și era necesar. M-am vaccinat astăzi pentru că știam că se va organiza un maraton și la Reșița și am preferat să aștept.

Astăzi, noi am venit să ne vaccinăm în familie, eu am avut COVID, soțul nu a avut dar eu știu ce înseamnă acest virus și nu am făcut o formă gravă, m-am tratat acasă, am avut noroc dar sincer nu mai vreau să trec prin asta și am venit să mă vaccinez. Îndemnăm cărășenii să ne urmeze exemplul ca să scăpăm de pandemie”, ne-au declarat câțiva reșițeni.

Cât despre organizare, oamenii au avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei medicale.

Cadrele medicale sunt şi în această noapte la datorie, astfel că cei care nu au ajuns pe timp de zi la centru, pot să vină indiferent de oră. Maratonul vaccinării din Reşiţa se va încheia mâine la ora 20.00.