[AUDIO] Misiune imposibilă pentru un candidat independent?

Un nou candidat independent își încearcă norocul la Primăria Reșița. Este vorba de Ioan Iliasă, patronul publicaţiei Prisma. Acesta și-a anunțat intenţia de a candida, ca independent, la funcţia de primar al municipiului. El a spus că s-a decis să candideze deoarece numai un primar independent, desprins de interesele grupurilor politice şi ale unor grupări dubioase poate opri corupţia din administraţie.

„Afirm că se impune ca în Reşiţa să ajungă un primar independent, care să nu fie la discreţia consilierilor locali, care poate să facă faţă provocărilor ce vor urma şi astfel să se creeze un echilibru în luarea deciziilor din administraţia locală”.

Iliasa 2

Demersul nu este unul prea ușor, recunoaște chiar Iliasă. În 5 zile trebuie să adune 1000 de semnături, câte sunt necesare pentru a-şi depune candidatura.

 

Ioan Iliasă nu are echipă de campanie, aşa că, în publicaţia pe care o păstoreşte, a făcut un apel către toţi cei care vor să-l susţină în acest demers.

„Întrucât timpul este foarte scurt pentru strângerea celor o mie (1.000) de semnături, necesare depunerii candidaturi, rog pe cei care pot să mă ajute, cu strângerea a cel puţin zece semnături, să mă sune la telefon 0723-144233. Termenul limită este data de luni 25 aprilie 2016”.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles