[AUDIO] Maratonul vaccinării de la Caransebeş se apropie de final. Mai puţin de 50 de doze mai sunt disponibile

Maratonul vaccinării de la Caransebeş continuă fără probleme şi la această oră. De ieri şi până în prezent s-au vaccinat 150 de persoane. Ritmul este unul alerţ, populaţia este interesată şi cărăşenii au venit într-un număr mare să se vaccineze.

Atenţie însă! Doar 50 de doze mai sunt pentru această zi, astfel că cei care doresc să se imunizeze trebuie să se grăbească pentru că cererea este foarte mare, ne-a declarat medicul Singh Bhupinder, coordonatorul acestui maraton.

Ieri am mai primit 200 de doze de vaccin de la Pfizer, şi am vaccinat 150 de persoane deci au mai rămas doar 50 de doze. De când a început maratonul aici, la centrul de la Generala Nr. 8 s-au vaccinat 650 de persoane, este un număr mare şi vreau să le mulţumesc cărăşenilor pentru interesul arătat şi dacă mergem în acest ritm promit că organizăm săptămâna viitoare un maraton şi mai mare cu pete 1500 de doze.

În organizare ne-a ajutat primăria, totul a decurs normal, nu au fost probleme sau reacţii adverse, a fost bine, o acţiune reuşită„, ne-a declarat coordonatorul acestui maraton Singh Bhupinder.

În limita dozelor disponibile, maratonul vaccinarii de la Caransebes se desfăşoară până în această seară la ora 20.00 sau se va încheia mai devreme dacă cele 50 de doze vor fi epuizate. Un lucru este cert, această acţiune a fost un succes iar populaţia cărăşeană a înţeles importanţa imunizării pentru stoparea acestei pandemii.

De același autor

Related Articles