[AUDIO] Locuri de muncă vacante în judeţul Caraş-Severin

Agenţii economici din judeţul Caraş-Severin au depus la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin oferte de locuri de muncă vacante pentru ocuparea a 76 de posturi. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt la Reşiţa- 32, Caransebeş – 21şi Bocşa – 13. Mai sunt disponibile şi 4 locuri de muncă la Oraviţa, câte două la Moldova Nouă şi Oţelu Roşu şi câte un loc de muncă la Băile Herculane şi Bozovici. Directorul AJOFM Caraş-Severin, Mihaela Iovanovici:


În ceea ce priveşte meseriile în care sunt oferite locuri de muncă, persoanele interesate au la dispoziţie 10 locuri de muncă de vânzător ambulanţ, 8 locuri de muncă de ucenic, 6 de lucrător comercial, câte 5 locuri de muncă de dulgher şi şofer, câte 3 locuri de muncă de brutar, patiser şi vânzător, precum şi locuri de muncă de frizer, cosmetician, mecanic auto, ospătar, ajutor ospătar şi primitor-distribuitor materiale şi scule.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă fără calificare au la dispoziţie locuri de muncă de manipulant mărfuri, săpător, muncitor necalificatîn mine şi cariere, muncitor necalificat în confecţii şi muncitor necalificat în construcţii.

De același autor

Related Articles