[AUDIO] La Universitatea “Eftimie Murgu” din Reşiţa începe cea de-a doua sesiune de admitere

Începând din data de 5 septembrie, Universitatea “Eftimie Murgu” din Reşiţa dă startul sesiunii de toamnă pentru admiterea în anul universitar 2020-2021.

“Platforma de înscriere se va deschide sâmbătă, 5 septembrie, şi va vi deschisă până în data de 14 septembrie, anul curent. De asemnea, şi centrele de consiliere pe care le-am avut deschise în perioada sesiunii de vară în incinta universităţii, au fost căutate, au fost cerute şi mizând pe această experienţă, odată cu redeschiderea sesiunii de admitere, cu sesiunea de toamnă, se vor redeschide şi aceste centre de consiliere în incinta universităţii. Precizez faptul că, aici vor fi colegi, vor fi studenţi ai universităţii care să îi indrume pe candidaţi şi pe viitorii studenţi în fiecare zi din acest interval, mai putin duminica, atunci când, în cadrul acestor centre de consiliere nu se vor regăsi colegii fizic în universitate, dar platforma de admitere este deschisă 24 din 24 de ore,” ne-a declarat prorectorul UEMR, Cristian Chioncel.

Începând din acest an, la Universitatea “Eftimie Murgu” din Reşiţa funcţioneză Colegiul Tehnic pentru operatori-maşini cu comandă numerică. Înscrierile în sesiunea de toamnă s-au desfăşurat până în data de în 2 septembrie dar, conducera universităţii a decis prelungirea perioadei de inscriere.

În această nouă structură care se va regăsi odată cu noul an universitar la Reşiţa, şi anume Colegiul Terţiar non-universitar “Eftimie Murgu” unde va funcţiona un program de tehnician operator-maşini cu comandă numerică, va avea durata de un an şi se adresează absolvenţilor de liceu, atenţie, cu sau fără diplomă de Bacalaureat. Admiterea de toamnă pentru acest program a decurs în perioada 31 august – 2 septembrie. Am avut 14 noi candidaţi care s-au înscris pentru acest program. Din cei 14 candidaţi, 12 au fost declaraţi admişi, iar pentru a putea ocupa şi diferenţa de 5 locuri care au rămas încă libere, la nivelul universităţii s-a decis prelungirea programului de admitere pentru tehnician operator-maşini cu comandă numerică, începând cu sâmbătă, 5 septembire până marţi, în data de 8 septembire,” ne-a mai declarat prorectorul UEMR, Cristian Chioncel.

Cele mai citite

Related Articles