[AUDIO] La Reşiţa a început maratonul vaccinării, faza de rapel. Organizatorii au pregătit peste 1200 de doze de la Pfizer

La Reșiț a început, în această dimineață la ora 8.00, rapelul maratonul de vaccinare. Sunt aşteptate să vină în acest sfârşit de săptămână la Şcoala Generală Mihai Peia, 858 de persoane pentru rapelul cu Pfizer. În plus de această dată sunt îndemnaţi să vină şi copiii dar şi persoanele care nu au ajuns să se imunizeze la prima ediţie a maratonului.

Organizatorii au pregătit peste 1200 de doze de la Pfizer. Vaccin este suficient atât persoanele din grupele de risc cât şi pentru tinerii care doresc să se imunizeze.

Detalii ne oferă Şeful Direcţiei Generale Învăţământ Cultură, Tineret Sport şi Culte, din cadrul Primăriei Reşiţa, Liliana Dacica.

Începând de vineri, 11 iunie până duminică 13 iunie se va desfăşura faza de rapel a maratonului deja cunoscut. Vineri şi sâmbătă centru de imunizare de la Mihai Peia va funcţiona de la ora 8.00 până la ora 24.00 şi duminică, 13 iunie centrul se deschide la ora 8.00 şi maratonul se va încheia seara, la ora 20.00.

Paralel cu maratonul pentru rapel se va desfăşura şi procesul de vaccinare cu prima doză, tot cu vaccinul Pfizer şi doresc să menţionez că în special la acest maraton aşteptăm copii cu vârsta peste 12 ani şi care trebuie să vină însoţiţi de un părinte sau tutore şi să aibă asupra lor certificatul de naştere„, ne-a transmis şeful Directiei Generale Învatamânt Cultura, Tineret Sport si Culte, din cadrul Primariei Resita, Liliana Dacica.

Şi de această dată, cadre medicale şcolare împreună cu medici voluntari, studenţi de la facultatea de medicină şi angajaţi din instituţiile publice locale, lucrează în centrul de vaccinare, pentru ca Reşiţa să revină la normalitate. Cea mai eficientã cale de prevenire a infecţiei cu SARS CoV-2 este vaccinarea!

De asemenea, în cadrul acestui eveniment se poate prezenta ORICE PERSOANA CARE DOREŞTE SĂ SE VACCINEZE, fără a fi nevoie de PROGRAMARE.

De același autor

Related Articles