Reşiţa nu a fost introdusă nici până acum pe platforma naţională de vaccinare în ciuda demersurilor făcute de către autorităţi. Primarul Ioan Popa spune că a solicitat acest lucru cu insistenţe atât ministrului sănătăţii Vlad Voiculescu, cât şi coordonatorului campaniei Valeriu Gheorghiţă însă deocamdată nu a primit niciun răspuns.

Edilul a afirmat că este o degringoladă totală cauzată în primul rând de lipsa vaccinurilor, iar în Caraş-Severin s-au făcut două erori majore. La Moldova Nouă au fost distribuite incredibil de multe doze de vaccin şi a doua anomalie, după cum declară Ioan Popa este legată de nepunerea pe platformă a unor municipii reşedinţă de judeţ, în situaţia Reşiţei se află şi Bacăul.

Primarul a precizat că centrul de la Liceul de artă Sabin Păuţa din Reşiţa, unde au fost vaccinate până acum 270 de persoane este finalizat de peste două săptămâni, iar în perioada următoare vor fi gata şi cele de la Colegiul Economic al Banatului Montan şi Şcoala Generală nr. 6.

Centrul a mai primit încă 300 de doze, iar astăzi personalul de la Păuţa va merge la căminul de persoane vârstnice din Muncitoresc, la persoane cu dizabilităţi şi la cele nedeplasabile.

Ioan Popa a afirmat că dacă până luni, Reşiţa nu va fi introdusă pe platformă va activa din nou linia telefonică pentru programări, chiar dacă a primit avertizări de la Bucureşti pentru aceasta.

2 COMENTARII

  1. Vedem ca numai Resita are asemenea probleme!Lumea moare arsa,carbonizata,lovita de Covid dar Popa se intereseaza de domeniul schiabil Semenic.Lipsa crasa de respect pentru cetateni,domnule primar.Voi liberalii ati hotarat ca la Moldova e bine sa avem vaccinuri.Doar acolo erau alegeri,restul sa murim daca tot am votat.Noi si moldovenii.De unde noi si Innsbruck?

Comments are closed.