Primăria Reşiţa va fi condusă şi în următorii patru ani de Ioan Popa. Candidatul PNL a obţinut 74,44% din voturi şi a promis că va duce Reşiţa acolo unde merită. Ioan Popa are planuri mari, pe lângă proiectele aflate în derulare.

Noi deja am început de vreo două luni împreună cu colegii mei de la proiecte europene, împreună cu Graţian Dobre, să scriem fişe de proiecte pentru perioada 2021-2027. Fişele, vreo 4-5 cuprind proiecte mari între 12 şi 20 de milioane de euro şi au fost deja depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, pe mai multe axe – mobilitate urbană, reconversie, reconstrucţie şi regenerare. Acestea sunt în curs de avizare pentru că ADR-urile au iniţiat un lucru interesant, au stabilit în ghidurile de finanţare să poată plăti studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice deja de acum, aşa încât să nu pierdem timpul şi atunci când vin banii mulţi de la Uniunea Europeană pe noul ciclu financiar să putem să demarăm lucrările.

Eu sunt foarte-foarte fericit că Romeo Dunca a câştigat Consiliul Judeţean Caraş-Severin, iar Alin Nica – Consiliul Judeţean Timiş. Sunt absolut convins că o să facem marele proiect de infrastructură regională, de modernizare a căii ferate Reşiţa-Timişoara, cu conexiune la Aeroportul din Timişoara. E un proiect pe care eu îl estimez la vreo 300 de milioane de euro şi care va face posibilă parcurgerea distanţei dintre Reşiţa şi Timişoara, într-o oră. E vital pentru studenţii care merg la Timişoara, dar şi pentru turismul din Banatul de Munte.

1 COMENTARIU

  1. gratuit …nu….eu i am cerut bani milionarului asta …nu mi a dat …m am trezit cu o amenda …..probabil ca vrea sa ma bage la puscarie…buun da eu nu fac politica…de ce sa ma supar …ca iohhanis e catolic …ca preotul pentru ca are o leafa da sfaturi…0k….ce ma bucura sint cele 200 camere video…promise in resita…la multi ani …in 1 octombrie e ziua voastra a tuturor si va dedic cintecul mariei lataretu pup ati as coama balan …fa ma tinar cum eram…cam asa ceva ….

Comments are closed.