[AUDIO] Interes crescut pentru voucherele de 100 de lei pentru vaccinare. Dezamăgiţi au fost cei care nu s-au încadrat în această etapă

Persoanele care s-au vaccinat anti COVID au luat cu asalt sala de sport a Liceului de Artă Sabin Păuţa, în care se află cele 2 centre de vaccinare din municipiul Reşiţa în speranţa că vor putea intra în poseia bonurilor de masă. Nu toţi au reusit să le ridice.

În timp ce unii au înţeles situaţia, că autoritatile centrele le acordă aceste tichete în primă fază, doar celor care s-au vaccinat în intervalul cuprins între 3 si 30 seprembrie, alţii în schimb au fost dezamăgiţi, afirmând că nu e corect. Un lucru este sigur, urmează să ajungă şi alte tranşe de tichete in Caraș-Severin însă, până atunci oamenii trebuie să aştepte, ne-a declarat mediatorul sanitar din cadrul primariei Resiţa, Floarea Stancu.

Lumea este interesată să-şi ridice tichetele dar sunt dezamăgiţi că nu se încadrează în această perioadă 03-30 se ptembrie, vin foarte mulţi se interesează dar nu se încadrează.

Aceste tichete valorice sunt mai mult decât necesare. De la centrul de vaccinare cei care au intrat in posesia bonurilor ne-au declarat că nu vor ajunge cu ele acasă ci se vor opri la primul supermarket care le va iesi în cale.

Dezamagirea a fost mare pentru cei care nu s-au încadrat în această etapă. De exemplu, o doamnă a plecat cu lacrimi în ochi acasă pentru ca cele 5 tichete în valoare de 100 de lei ar fi ajutat-o foarte mult în această perioadă grea.

Pentru ridicarea voucherelor nu este necesară completarea niciunui document suplimentar. În municipiul Reşiţa cei care s-au vaccinat în septembrie işi pot ridica tichetele în intervalul orar 8.00-16.00.

1 COMENTARIU

  1. Fff frumos numai cei sau vaccinat în septembrie ..primesc tichete unde este dreptatea..
    Eu care ma-m vaccinat în octombrie cu doza 3 ..nimica.ff frumos din partea voastră

Comments are closed.

De același autor

Related Articles