[AUDIO-FOTO]Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului, prezentat în două broşuri virtuale

Administraţia Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului este consecventă în a-şi promova imaginea şi realizările. În acest sens a editat şi tipărit două broşuri de prezentare a entităţii în sine şi a activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2020.

Amănunte pentru Radio Reşiţa a oferit directorul administraţiei ariei protejate cărăşene, Nicolae Ifca:

Administraţia a realizat în cursul anului 2020 două buletine informative. Activităţile cuprinse prezintă: patrularea, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, reglementarea avizelor unde sunt solicitări de la diferite entităţi vis-a-vis de puncte de vedere sau avize pentru care trebuie să emitem în funcţie de activităţile care se desfăşoară, infrastructura, panouri informative, traseele turistice pe care le-am întreţinut, locurile de campare, de belvedere, igienizări şi colectarea deşeurilor. Mai avem o secţiune cu materiale de promovare, informare şi educaţie. Aici am explicat ce s-a realizat la nivelul administraţiei pentru anul 2020, câteva ghiduri, prezentări, broşuri, servicii turistice, monitorizarea vizitatorilor. Am avut activităţi distincte în puncte cheie în care noi am monitorizat de-alungul anului turiştii. Pandemia a stârnit panica de la începutul anului şi până la jumătatea lunii iulie când parcul a dus lipsă de turişti. Dar până la sfârşitul lunii septembrie inclusiv şi prima jumătate a lunii octombrie am avut un număr de turişti care a egalat vizitatorii din întreg anul 2020, fapt care ne-a bucurat foarte mult pentru că pe de-oparte oamenii nu au mai plecat peste hotare şi au ales să viziteze locurile din cadrul ţării şi al judeţului“.

Nicolae Ifca

Nicolae Ifca a mai subliniat că, broşurile pot fi consultate şi online pe site-ul parcului la adresa pnssc.ro la secţiunea comunicate de presă.

De același autor

Related Articles