[AUDIO-FOTO] Maratonul organizat de Spitalul Militar Timişoara a fost un succes! Vaccinarea fără programare continuă la centrul din incinta unităţii medicale

Vaccinarea fără programare continuă la Spitalul Militar Timișoara! În Centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Militar Timișoara populația generală se poate vaccina fără programare, doar cu buletinul, în intervalul orar 08.00 – 20.00, astfel:

-Persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze se pot prezenta până la ora 14.00;

-Persoanele cu vârsta de până în 60 de ani care doresc să se vaccineze fără programare, se pot prezenta în intervalul orar 14.00 – 20.00.

-Cetăţenii care se prezintă direct, fără programare, vor fi intercalaţi cu cei care au programare în platformă, astfel încât să se evite formarea de aglomerări de persoane și să se respecte pe cât posibil programarea persoanelor planificate în platformă.

Vă reamintim că şi maratonul vaccinării organizat pe stadionul CFR din Timişoara şi coordonat de Spitalul Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu a fost un succes. Peste 2.900 de oameni au fost imuizaţi 24 de ore din 24, doar cu buletinul.

După vaccinare, toate persoanele au fost introduse direct în Registrul electronic naţional şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel, ne-a declarat maiorul Cosmin Jian, ofiţerul de presă al Spitalului Militar Timişoara.

Sursa Foto: Spital Militar Timisoara

De același autor

Related Articles