[AUDIO-FOTO] Cărăşenii devin tot mai interesaţi de vaccinul anti COVID de la Johnson & Johnson

Cei 9 medici de familie din Caraş-Severin continuă fără probleme vaccinarea împotriva SARS CoV-2 în propriile cabinete cu serul Johnson&Johnson. Şi medicii vin cu o veste bună. Aceştia au constatat că există un interes crescut pentru serul celor de la Johnson & Johnson.

Cărăşenii au înţeles importanţa imunizării mai ales că aceştia susţin că este mai simplu să fie vaccinaţi cu o singură doză şi nu cu două asa cum se întamplă în cazul celor imunizati cu Pfizer, Moderna sau AstraZeneca. De exemplu, la cabinetul medicului Gheorghe Jenar vin să se vaccineze în special cărăşenii trecuţi de prima tinereţe.

Medicul de familie Gheorghe Jenar îndeamnă cetăţenii care nu s-au imunizat să nu mai stea pe gânduri pentru că acest vaccin previne îmbolnăvirea cu noul coronavirus şi le salvează viaţa. Conform studiului clinic care a stat la baza aprobării sale, o singură doză este suficientă pentru a reduce semnificativ numărul cazurilor simptomatice de COVID-19. Şi oamenii au înţeles acest lucru, astfel că activitatea de imunizare se desfăşoară fără probleme, ne-a declarant medicul Gheorghe Jenar.

Până la această oră în judetul Caraş-Severin au fost administrate 807 doze de vaccin de la Johnson&Johnson.

De același autor

Related Articles