[AUDIO] Felician Pasere a fost demis din funcția de viceprimar al municipiului Caransebeș

Ședința Consiliului Local Caransebeș de vineri, 29 ianuarie 2021 s-a încheiat cu o surpriză neplăcută pentru Felician Bebe Pasere, cel care ocupa postul de viceprimar al municipiului. Peste ordinea de zi a ședinței, primarul Felix Borcean a venit cu o propunere suplimentară și anume demiterea viceprimarului.

Felician Pasere a declarat că și-ar fi dorit ca primarul să motiveze decizia și să explice care sunt problemele, mai ales că între ei nu a existat nici o discuție contradictorie:

Primarul, Felix Borcean a declarat însă că a avut toate motivele pentru a-l elibera din funcție atâta vreme cât Felician Pasere și-a dorit mai mult decât putea să aibă.

Spre exemplu, spune Borcean, ar fi vrut ca prin organigramă să beneficieze de propriul cabinet alcătuit din secretară, consilier și șofer. De asemenea a consumat cu mașina Primăriei, 207 litri de benzină într-o lună, în condițiile în care cota alocată era de 125 de litri. Felix Borcean îi mai reproșează lui Felician Pasere relația încordată cu o parte dintre angajații Primăriei și presiunea pe care acesta a pus-o asupra lor, urmărindu-și doar interesele personale. De asemenea Borcean îi reproșează și faptul că Pasere și-a promovat toate acțiunile pe propria rețea de socializare și nu pe pagina Primăriei.

În urma votului secret, dintre cei 19 aleși locali, 16 au votat pentru demiterea lui Felician Pasere.

Foto: Primăria Caransebeș/Facebook

1 COMENTARIU

  1. Nici nu mai pot dormi acu 😂

    La cât de bine merge „comuna csb” părerea mea sa facă azil din Primărie sau sala de pacanele, acolo sunt angajați peste 70% pe relații și bani.

    România United

Comments are closed.

De același autor

Related Articles