[AUDIO] Declaraţii şocante ale unui martor ocular la incendiul produs într-un club din Capitală

incendiu capitala

O vâlvătaie enormă. A ars tot tavanul. S-au călcat în picioare” – a declarat în exclusivitate pentru  BUCURESTI FM, Dan Coandă, unul din primele persoane care au ieşit din club:

Flăcările au pornit de la sistemul pirotehnic al scenei care a aprins buretele folosit pentru a absoarbe sunetul. Flăcările de pe stâlp, evident au luat-o în sus către tavan, printre gratiile ornamentale. Acolo s-a aprins foarte repede şi s-a întins în câteva zeci de secunde…, în 20-30 de secunde a luat foc, efectiv a luat foc tot tavanul. moment în care am fugit către calea de acces aflată în partea stângă a clubului. A urmat o busculadă, am reuşit să ies şi imediat cum am ieşit afară s-a produs aşa ca un suflu…fum, flăcări. Acolo am căzut, ne-am ridicat câţiva, ţipete, totul era negru în jur, şi pe pipăite am luat-o către curtea mare a fostei fabrici Pionierul. Cred că am fost în jur de 300 de oameni. Clubul era plin, plin, plin…iar clubul avea o singură ieşire.”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat,  a anunţat, în această dimineaţă, că bilanţul victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitală este deocamdată neschimbat, 27 de persoane decedat şi 162 de răniţi, însă numărul victimelor ar putea să crească din cauza gravităţii rănilor.

Foto: www.romaniatv.net

De același autor

Related Articles