[AUDIO] Cu TUR, la distracţie pe Platoul Secu!

Consilierii locali ai Reşiţei au aprobat în ultima şedinţă proiectul introducerii unui nou traseu pentru autobuzele societăţii  Transport Urban. La dispoziţia reşiţenilor dornici de relaxare vor fi puse şase curse regulate spre lacul Secu în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, precizează primarul Ioan Popa.

“În intervalul 9.00-10.00-11.00 dimineaţa, dus-întors, şi seara, în intervalul 17.00-18.00-19.00 la fel, autobuzele îi vor prelua pe reşiţenii care sunt dornici să meargă la Secu, acolo unde mergeau preponderent pe vremea lui Ceauşescu. Am refăcut drumul de 9 km, e un drum foarte bun, am readus în patrimoniul Reşiţei platoul de la Secu. Împreună cu colegii de la Patrimoniu am repus flotoare pe lac, avem şezlonguri, paturi, alimentaţie publică. Sper ca reşiţenii să se bucura în această vară de câteva weekend-uri frumoase în zonă”, a spus Ioan Popa.

În perioada estivală vor fi organizate aici şi câteva spectacole folclorice. Intenţia municipalităţii este de a monta în zonă şi o scenă, pentru manifestările artistice din perioada verii.

De același autor

Related Articles