După ce au dotat cu mobilier şcolar mai multe unităţi de învăţământ din Caraş-Severin şi au sprijinit zeci de familii care şi-au pierdut agoniseala de-o viaţă, volunatrii de la Crucea Roşie din Caraş-Severin continuă să ajute din nou Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Cel mai mare spital din Caraş-Severin a primit ieri, 26 februarie, prin bunăvoinţa conducerii acestei organizaţii importante, primul transport dintre cele două care reprezintă donaţia celei mai mari asociaţii umanitare elveţiene, constând în mobilier de uz medical. Este vorba despre dulapuri, etajere, fişiere, scaune, noptiere, paturi şi echipamente vestimentare medicale, de bună calitate.

Prin acest gest umanitar, voluntarii în uniformă roşie şi-au dorit să sprijine comunitatea locală şi au reuşit cu succes şi de această dată. Bolnavii din cadrul unităţii medicale din Reşiţa au nevoie de condiţii hoteliere decente ca să nu le lipsească nimic atunci când vin la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale. Şi în trecut am ajutat acest spital important şi continuăm să o facem pentru binele nostru, al tuturor. Un alt tir cu mobilier şi echipamente medicale va ajunge chiar de 1 martie la spital, ne-a declarat directorul Crucii Roşii din Caraş-Severin, Alin Cica.

Managerul unităţii sanitare, Alina Stancovici, mulţumeşte organizaţiei umanitare, aflată mereu alături de spital şi comunitate, directorului medical al SJUR, dr. Emil Bunda, dedicat şi implicaţ precum şi Centrului Universitar din Reşiţa al Universităţii Babeş-Bolyai, care a preluat în custodie donaţia, până la repartizarea pe secţiile spitalului.

Vă reamintim că Organizaţia Crucea Roşie din Caraş-Severin a ajutat toate instituţiile din linia întâi, încă de la începutul pandmiie de SARS CoV-2.

După ce au donat măşti, mănuşi şi alte echipamente de protecţie, cadrelor medicale şi nu numai, voluntarii au oferit baxuri cu sucuri, apă şi chipsuri, Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, Spitalului Judeţean Reşiţa, ISU Semenic şi primăriei Moldova Nouă.

Voluntarii în uniformă roşie nu se vor opri aici, se vor implica şi în alte acţiuni, menite să sprijine comunitatea locală, ne-a mai declarat directorul Crucii Roşii din Caraş-Severin, Alin Cica.

1 COMENTARIU

  1. Sa speram ca asa va fi si ,se mai inbunatatesc si la noi treburiile ,ar trebui hirtie igienica la vecwuri si de fund ai de maini sa speram .

Comments are closed.