[FOTO-AUDIO] Clasic și modern la Expomobila Timişoara: Sufragerie în valoare de 10.000 de euro

Centrul Regional de Afaceri din Timişoara s-a transformat din nou în spaţiu expoziţional. Până duminică, acolo are loc a doua ediţie a expoziţiei cu vânzare Expomobila. Sunt expuse piese de mobilier şi accesorii, pentru toate buzunarele, spune Roxana Bonchiş, organizatorul evenimentului:

„Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege. Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie”.

Expoziţia reunește 35 de producători veniţi din zona de vest, dar şi din Oradea, Rădăuţi, Satu Mare. Aceştia vor prezenta piese de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului. Până duminică, la sediul CRAFT al CCIAT vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

EXPOMOBILA este gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat. Există însă şi excepţii, spune Roxana Bonchiş: „există la vânzare o sufragerie care costă 10 mii de euro”.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică în intervalul 10.00 – 18.00.

(Sebastian Dragomir)