[AUDIO] Câteva zeci de persoane fără adăpost se află în Centrul Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială Caransebeș

Câteva zeci de persoane fără adăpost se află internate la Centrul Rezidenţial de Asistenţă şi Reintegrare Socială pentru Persoane fără Adăpost Caransebeş.

”Nu mai primim persoane care nu au fost testate pentru coronavirus,” a declarat directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, Elena Amzoi:

”Am avut 46 de beneficiari, dar unul dintre ei a plecat spre Drobeta-Turnu Severin,de unde provenea. A stat în jur de o lună la Centru. Persoanele internate la Centrul din Caransebeș provin atât din județul Caraș-Severin, dar și din alte județe. Ei ajung din diverse motive pe raza județului Caraș-Severin. Sunt aduși în Centrul de reprezentanții primăriilor și Poliției sau, pur și simplu, vin ei singuri. În acest moment în Centru nu mai primim persoane care nu au rezultatul testului pentru Covid 19. Nu putem risca viața celorlalți beneficiari, mai ales a persoanelor în vârstă. La noi toată lumea este sănătoasă, atât beneficiarii, cât și colegii noștri. Toată lumea este în ordine”, a concluzionat Elena Amzoi.

De la începutul anului 2020 până în prezent, numai în Reşiţa au fost depistate peste 20 de persoane fără adăpost, atât din municipiul Reşiţa, cât şi provenite din alte localităţi ale ţării.