Cărăşenii au înţeles importanţa vaccinării împotriva virusului SARS CoV-2. De Paşti, la Centrul de imunizare din Soceni cadrele medicale au vaccinat exact ca într-o zi obişnuită, fără pauză. Nu a fost uşor din partea medicilor şi asistentelor pentru că au lucrat la foc contiuu şi nu au avut timp liber de sărbători dar efortul a meritat pentru că rata de vaccinare contină să crească în judeţul nostru. Detalii ne oferă medicul Maria Preda de la centrul de imunizare din Soceni.

Oamenii au venit, am avut și 60 de persoane pe zi acum de sărbători, este inters mare pentru imunizare. Nu am avut probleme, activitatea de vaccinare a decurs bine.

Centrul de imunizare din Soceni are peste 300 de locuri libere în a 2 a zi de Paşti. După centrul de vaccinare de la Slatina Timiş vine rândul centrului de la Soceni să imunizeze populaţia cu ser de la Moderna fără programare. Acest lucru se va putea întâmpla începând în scurt timp iar oamenii pot veni şi aici să se imunizeze doar cu buletinul.

Decizia a fost luată de autorităţile de la centru, astfel că în următoarea perioadă toate punctele din ţară care vaccinează oamenii cu Moderna o vor face pe loc fără o programare prealabilă aşa cum era până în prezenţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.