Președintele Partidului Uniunea Salvați România, filiala Caraș-Severin va fi noul subprefect al județului.

Andrei Plujar a fost validat de Biroul Național al USR să ocupe această funcție, după ce și-a depus candidatura și a fost susținut de colegii din filială. El provine dintr-o veche familie de reșițeni, este antreprenor, absolvent al Universității Politehnica Timișoara și are un masterat în Administrarea Afacerilor. Încă de acum 5 ani, de când a intrat în politică, Plujar spunea că este important ca tinerii să se implice și să se afle la masa unde se iau decizii importante pentru comunitate.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu.

Andrei Plujar, în vârstă de 35 de ani, a candidat în toamna anului trecut pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, iar în iarnă la alegerile parlamentare, din partea Alianței USR-Plus.

Celălalt subprefect al județului Caraș-Severin va fi numit de către UDMR.