La Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin a sosit în această dimineaţă o nouă tranşă de vaccinuri anti Covid-19. Este vorba de 3.492 de doze, de la Pfizer, Moderna şi AstraZeneca. Vaccinurile au plecat spre centrele de imunizare din judeţ.

La Spitalul Orășenesc din Oravița au ajuns 480 de doze de la Pfizer, la Spitalul Orășenesc din Moldova Nouă 498 de doze Pfizer, la Centrul Multifuncțional din Bozovici 222 de doze Pfizer, la Centrul Bocșa 240 de doze Pfizer, la Centrul Slatina Timiș 410 doze Moderna, la Centrul Soceni 420 de doze Moderna, la Spitalul Municipal din Caransebeș 552 de doze Pfizer, la Spitalul Județean din Reșița 84 de doze Pfizer, la Centrul Sabin Păuța din Reșița 288 de doze Pfizer, la Colegiul Economic Reșița 180 de doze AstraZeneca, la Centrul Mihai Peia 100 de doze AstraZeneca și la Centrul Medical Județean 18 doze Pfizer, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Cele mai multe doze de la Pfizer, 552 au ajuns astăzi la centrul aflat la Spitalul Municipal din Caransebeş. Aici, timişorenii vin într-un număr tot mai mare pentru a beneficia de imunizare, ne-a declarat managerul interimar al Spitalului Municipal Caransebeş, Singh Buphinder.

Vaccinarea împotriva SARS CoV-2 continuă fără reacţii adverse severe în Caraş-Severin.