Maratonul vaccinării anti COVID-19 continuă la centrul din cadrul Şcolii „Mihai Peia” din Reşiţa şi nu au fost semnalate probleme sau reacţii adverse. Cât despre organizare, oamenii au avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei medicale. Din această echipă foarte bine pregătită face parte și asistenta Mirabela Diaconiţă, cea care a reuşit, cu multă energie pozitivă să convingă cetățenii să vină să se vaccineze.

La capitolul povești de maraton includem și românii care locuiesc în străinătate dar care au venit la Reșița special pentru a se imuniza. Detalii aflăm de la asistentul medical Mirabela Diaconiţă:

„Este extraordinar de important ca oamenii să se mobilizeze şi să vină să se vaccineze. Eu sunt o susţinătoare a vaccinurilor anti-COVID de aceea îndemn toate persoanele eligibile să participe la maratonul de la Reşiţa. Sunt plăcut surprinsă să observ că foarte mulţi tineri au venit să se vaccineze, cei mai mulţi dintre ei au venit însoţiţi de părinţi pentru că nu aveau încă 18 ani. Ce am mai observat? Că au venit şi cetăţeni, români stabiliţi în străinătate şi unii au venit expres pentru acest maraton aşa că s-au vaccinat şi îşi petrec şi concediul, în ţară alături de cei dragi„, ne-a declarat Mirabela Diaconită.

Unii oameni au venit la maratonul vaccinării mai sceptici, o recunosc chiar ei, sau ca simpli însoţitori, dar cu toţii după ce au stat de vorbă cu echipa medicală s-au vaccinat şi s-au convins că doar prin imunizare putem scăpa de pandemie.

Până în această seară, la ora 20.00 maratonul continuă. Pune şi tu umărul pentru Reşiţa şi hai să te vaccinezi. Doar împreună putem scăpa de această pandemie!