Arestaţi pentru tălhărie calificată în Caraş-Severin

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar pentru un al patrulea a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar în care suspecţii sunt acuzaţi de tâlhărie calificată, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, citat de agerpres.ro.

Cele patru persoane sunt bănuite că, în noaptea de 1 spre 2 martie 2023, ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă din oraşul Oraviţa, i-ar fi agresat fizic pe proprietari, după care ar fi sustras o sumă de bani.

În cauză a fost declanşată o anchetă, iar luni poliţiştii din Caraş-Severin au efectuat şapte percheziţii la domiciliile unor persoane din judeţele Caraş-Severin, Constanţa, Tulcea şi Galaţi sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

În urma percheziţiilor au fost ridicaţi bani, în lei şi valută, telefoane mobile, înscrisuri doveditoare, precum şi alte mijloace materiale de probă, a precizat sursa citată.

Cei trei bărbaţi faţă de care s-a dispus arestarea preventivă, şi care au vârste cuprinse între 36 şi 39 de ani, au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin.

sursa: agerpres.ro

De același autor

Related Articles