Arad: Rezultatele investigaţiilor imagistice medicale făcute la Spitalul Judeţean, descărcate online de pacienţi

Pacienţii care îşi fac investigaţii în cadrul Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad îşi vor putea obţine rezultatele de acasă, prin descărcarea acestora de pe o platformă online.

Conducerea celui mai mare spital din judeţ a anunţat, joi, că a pus la dispoziţia pacienţilor care şi-au făcut sau îşi vor face investigaţii de imagistice o variantă simplă de a accesa, de acasă, rezultatele.

Ne-am dorit să implementăm acest serviciu pentru a veni în sprijinul pacienţilor care apelează la spital pentru efectuarea acestor investigaţii. Sunt cazuri în care pacienţii nu îşi mai găsesc investigaţiile primite în momentul efectuării acestora, iar pentru a le prezenta medicilor de specialitate sunt nevoiţi să revină la spital, să completeze un formular şi mai apoi să aştepte eliberarea unei copii. Considerăm că prin intermediul portalului online este mult mai simplu să avem la dispoziţie rezultatele investigaţiilor noastre, mai ales că după prima conectare avem acces oricând şi de oriunde la acestea‘, a declarat managerul SCJU Arad, Florina Ionescu.

Pentru acces la rezultate, pacienţii trebuie să precizeze, în momentul programării sau ulterior, o adresă de e-mail activă şi numărul de telefon.

Pe site-ul www.scjarad.ro există rubrica ‘Vezi aici investigaţiile radiologice şi imagistice’, de unde se face autentificarea în portal. După introducerea CNP-ului solicitantului, acesta primeşte pe e-mail un cod de acces, cu ajutorul căruia va putea descărca rezultatele investigaţiilor medicale.

Agerpres

De același autor

Related Articles