Angajaţii Penitenciarului Timişoara au donat sânge pentru ajutorarea bolnavilor!

Campanie de donare de sânge la sediul Penitenciarului Timişoara! 40 de funcţionari publici cu statut special angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, au donat sânge chiar în interiorul instituţiei în cadrul campaniei umanitare „De 1 Iunie, fii şi tu Super Erou”, cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara.

Înţelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieţi omeneşti, personalul Penitenciarului Timişoara s-a alăturat în mod permanent campaniilor naţionale de donare de sânge. Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Timişoara reprezintă un ajutor acordat instituţiilor medicale ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă.

Prin intermediul acestei acţiuni, angajaţii Penitenciarului Timişoara au contribuit la completarea rezervei de sânge şi totodată, prin donarea tichetelor valorice la strângerea de fonduri pentru a le face o bucurie copiilor aflaţi în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Ţurcanu Timişoara.

Sursă foto:Penitenciarul Timişoara

De același autor

Related Articles