Angajata unui abator din Bocşa confirmată cu COVID-19. A intrat în contact cu 23 de persoane care au fost izolate la domiciliu!

Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin, a deschis o anchetă epidemiologică la Bocşa după ce angajata unui abator din localitate a fost confirmată cu noul coronavirus!

Este vorba despre secretara unităţii. Aceasta nu a intrat în contact cu angajaţii de pe lina de producţie, în schimb colegii de birou, prietenii şi membrii familiei au fost izolaţi la domiciliu. Femeia cu SARS-CoV 2 a fost internată în secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, fiind asimptomatică. Detalii ne oferă directorul executiv al DSP, Caraş-Severin, Romeo Dumitrescu.

Este vorba despre secretara unităţii care evident are activitate de birou şi care s-a infectat cu acest nou coronavirus dar fără să intre în contact cu cei care lucrează în producţie. În schimb a avut contacte diverse cu persoane care au venit la direcţiune, respectiv persoane care au avut de copiat acte sau care au întreţinut diverse conversaţii pentru rezolvarea unor probleme administrative.

Mai mult decât atât, persona respectivă a fost şi în localitatea Ocna de Fier, în familie, astfel încât contacţii sunt mai mulţi în Bocşa, 20 şi în Ocna alte 3 persoane, deci în total 23 de persoane care au fost izolate la domiciliu, neavând simptome. Doamna respectivă a fost internată la Boli Infecţioase-Reşiţa, fiind confirmată cu COVID-19, asimptomatică„, ne-a declarat astăzi, Romeo Dumitrescu.

2 COMENTARII

  1. In cazul asta va fi carantinata Bocsa si Ocna de Fier sau doar cand este vorba Magura se impune carantina ???

Comments are closed.

De același autor

Related Articles