Anchetă la un colegiu din Ineu după ce o explozie a avut loc într-o clasă

O anchetă a fost declanşată la Colegiul ‘Mihai Viteazu’ din oraşul Ineu, judeţul Arad, unde câţiva elevi au provocat o explozie, după ce au dat foc unei petarde sub catedra din clasă.

‘În cursul zilei de vineri, rămaşi singuri într-o sală de clasă, din joacă, câţiva dintre elevi au aruncat în aer catedra din încăpere, cu ajutorul unei petarde de mare putere, fără a se gândi că puteau fi răniţi serios ei înşişi, sau puteau răni alţi colegi. Forţa exploziei a distrus complet obiectul de mobilier, însă, din fericire, niciunul dintre elevi nu a păţit nimic’, a declaraţ sâmbătă, pentru Agerpres, prof. Emilia Şoriţeu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.

Imediat după ce s-a aflat despre acest evenimenţ Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad a luat legătura cu directoarea colegiului din Ineu, pentru a-i solicita informaţii suplimentare.
Doamna director ne-a informat că în şcoală a fost declanşată o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi care sunt elevii care se fac vinovaţi de acest eveniment. În cursul zilei de luni va fi convocată Comisia de disciplină a şcolii, care va analiza cele întâmplate şi va propune sancţiunile disciplinare ce vor fi aplicate celor vinovaţi. După care, informaţiile vor fi transmise spre informare Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad’, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa foto:observator.tv