Ameninţări cu moartea la Reşiţa: “Te calc cu maşina. Nu mă las până nu te omor”

O ceartă între doi bărbaţi s-a încheiat cu ameninţări cu moartea. Jandarmii au intervenit  în cartierul Muncitoresc din Reşiţa pentru aplanarea unui conflict. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 40 de ani, a fost agresat verbal şi ameninţat că va fi călcat cu maşina de un tânăr de 24 de ani

Grupa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, cu domiciliul în cartierul Muncitoresc, din mun. Reşiţa, este ameninţată cu acte de violenţă de o persoană cunoscută.  Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat că numitul D.Ş., în vârstă de 40 ani, a fost agresat verbal şi ameninţat că va fi călcat cu maşina de numitul C.A., în vârstă de 24 ani. În baza celor declarate de persoana vătămată cât şi de martorii prezenţi la faţa locului, a reieşit faptul că numitul C.A., l-a ameninţat că îl va călca cu maşina şi nu se va lăsa până nu îl va omorî.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de “Ameninţare”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

FOTO: Arhivă stirireale.com

De același autor

Related Articles