Alte două cazuri de infecţii cu COVID- 19 în Caraş-Severin. Un angajat al Ocolului Silvic Văliug şi soţia sa au coronavirus!

Alte două cazuri de infecţii cu COVID 19 în Caraş-Severin!

Mai exact, 12 angajaţi din cei 32 ai Ocolului Silvic Văliug, din subordinea Direcţiei Silvice Caraş-Severin, de la compartimentul administrativ au intrat în autoizolare după ce unul dintre colegi a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre unul dintre şoferii Ocolului Silvic în vârstă de 59 de ani.

Informaţia ne-a fost confirmată oficial, în această dimineaţă de şeful Ocolului Silvic Văliug, Mihai Bona. Acesta a trimis deja la sediul instituţiei o echipă care să dezinfecteze toate birourile urmând să fie anunţată şi Direcţia de Sănătate Publică.

Şi soţia acestuia în vârstă de 53 de ani a fost confirmată cu coronavirus ambii fiind internaţi în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Reşiţa, sunt sub observaţie şi starea lor de sănătate este bună.

Alaltăieri seară i s-a facut rău soţiei sale, el a tuşit, s-a dus la spital şi dimineaşă m-a sunat că este la spital. Ieri după-masă am primit oficial telefon că este infectat cu coranavirus. Am dispus ca tot personalul care a intrat în contact cu el să intre în izolare la domiciliu. Este vorba despre 12 persoane, inclusiv eu, soţia şi fiica mea suntem acasă. Voi suna şi la DSP şi voi da numele tuturor persoanelor cu care a intrat în contact direct respectiva persoană care s-a îmbolnăvit. Acum se face dezinfecţia la ocol pentru a putea asigura paza obiectivului. Prin meseria noastră noi avem în dotare armament, producţie, dar sistăm orice activitate pe perioada în care vom sta izolaţi la domiciliu. Fiind şoferul de serviciu am intrat în contact cu el, dar nu mai mult de un minut, două. Şi el şi soţia au fost confirmaţi pozitiv. Fiica lor este stewardesă, dar a fost acasă la începutul lunii, perioada fiind prea mare de 2-3 săptămâni, nu cred că de acolo provine virusul. Sincer, nu-mi este teamă pentru mine, îmi este teamă pentru familie pentru că acasă a fost respectat „draconic” lucrul acesta cu: am venit de la locul de muncă, nu m-am deplasat decât de la locul de muncă acasă, dezinfectat la intrarea în casă, şi toate… toate astea.

Eu sper să trecem toţi colegii peste asta, pentru că nu sunt singur, suntem toţi sunt cu copii, am şoţ-soţie angajaţi acolo, şi-a adus copilul şi soacra la Văliug pentru că au crezut că sunt mai protejaţi. Este puţină panică, dar sper să trecem peste asta. Sper să declare şi el cu cine a mai intrat în contact, pentru că a fost la bancă, l-am trimis după materiale la Direcţia Silvică, aici este o chestie civică şi sper că toată lumea să intre în izolare. Eu voi declara cu cine am intrat în contact, din fericire foarte puţini, doar la locul de muncă, soţia si fiica mea nu au mai ieşit din casă de două săptămâni, iar pe băiat l-am sunat să nu mai vină acasă deoarece el lucrează în altă parte. La birou am interzis personalului de teren să patruleze, doar strictul necesar, în rest fiecare la cantonul lui, şi la Ocol dacă au venit, au intrat pe rând”, a declarat în EXCLUSIVITATE, pentru Radio Reşiţa, şeful Ocolului Silvic Văliug, Mihai Bona.

Revenim şi cu detalii!

Cele mai citite

Related Articles