Conferința Județeană a stabilit în cursul zilei de duminică, 11.10.2020 candidații Alianței USR PLUS Caraș-Severin pentru Alegerile Parlamentare.

Procesul de desemnare al candidaților a fost unul transparent, respectând valorile și principiile după care se ghidează Alianța USR
PLUS. Orice membru USR sau PLUS a putut să-și depună candidatura, să se prezinte în fața colegilor și să primească încrederea prin vot. Alianța USR PLUS este singura construcție politică care își alege candidații printr-o competiție internă, se arată în comunicatul transmis.

În urma votului desfășurat au fost aleși pentru Camera Deputaților:

1. Andrei Plujar

2. Miroslav Tascu-Stavre

3. Teodora Sinculeț

4.Cristian Coadă

5. Sabin Răciu

Iar pentru Senat:

1. Luminița Dolângă

2. Sabin Răciu

Cine sunt candidații USR PLUS Caraș Severin

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, este cel care deschide lista candidaților pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților.

Miroslav Tașcu-Stavre este cadru didactic universitar și activist civic. A fost candidatul USR Caraș-Severin în 2016 la alegerile parlamentare și candidat al Alianței USR PLUS la alegerile europarlamentare din 2019.

Teodora Sinculeț este de profesie biolog și activist de mediu, cu o bogată activitate în domeniu.

Cristian Coadă este proaspăt consilier local ales în Ciclova Română și profesor în Oravița.

Luminița Dolângă este cea care deschide lista candidaților pentru alegerile parlamentare la Senat. Luminița este profesoară, dar a fost implicată în numeroase activități civice de-a lungul timpului, provenind din familia cunoscutului etnolog cărășan Nicolae Dolângă.

Răciu Sabin este arhitect având o bogată experiență profesională. În prezent este vicepreședinte al Filialei Timiș al Ordinului Arhitecților din România. Sabin este membrul filialei județene PLUS.

2 COMENTARII

    • Plujar Andrei , intermediaza joburi pentru ingrijirea batrinilor din Germania !
      Firma pe care o detine in Resita are profit minimal sa nu plateasca impozite la Stat respectiv
      ANAF ! Hotul striga Hoti !

Comments are closed.