Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate în această dimineață, în jurul orei 8.00, în parcul din Făget, unde au fost cu bicicletele să facă sport.

Cei doi au lăsat bicicletele deoparte pentru a exersa pe aparatele de fitness, moment în care un bărbat de 33 de ani s-a năpustit asupra lor cu un cuțit, i-a înjunghiat și a fugit cu una dintre biciclete. În urma atacului, bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Timișoara cu un elicopter. Criminalul a fost identificat în persoana lui Ionel Boldea, de 32 de ani. Cunoscut sub porecla Arega, bărbatul de loc din Bichigi și după atacul de la Făget a mai rănit alte trei persoane la Temerești, unde a furat o mașină. Agenții au tras mai multe focuri de armă după autoturismul condus de bărbat, dar nu l-au putut opri.

Suspectul a abandonat mașina pe care a furat-o la Temerești și acum este urmărit de poliție. Surse apropiate cazului susțin că bărbatul ar fi consumator de stupefiante, informație neconfirmată până acum în mod oficial.