Administraţia Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului face angajări

În Caraş-Severin se caută un specialist în ştiinţele vieţii, una dintre cele mai importante funcţii din organigrama administraţiei Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului, post rămas vacant după ce angajatul care îl ocupa şi-a prezentat demisia.

Cu detalii, directorul ariei protejate, Nicolae Ifca:

Administraţia Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului, cu sediul în Reşiţa, organizează în data de 10.07.2019 concurs pentru ocuparea unui post de specialist în ştiinţele vieţii pentru o perioadă nedeterminată. Informaţii privind bibliografia şi metodologia cerută sunt afişate pe site-ul parcului. Rolul actvităţii specialistului în ştiinţele vieţii necesită muncă de birou, dar foarte multă muncă de teren. Biologul este unul dintre funcţiile cheie în ceea ce priveşte identificarea, supravegherea şi stadiul de dezvoltare a florei şi faunei parcului. Dosarele se pot depune până în data de 5.07.2019. Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ câteva condiţii: să fie absolvent al învăţământului superior de specialitate în domeniul biologiei şi să aibă un an vechime în specialitate.

Nicolae Ifca a mai spus că, alături de acest loc de muncă rămas vacant, concurs se va organiza şi pentru un post la serviciul de pază al ariei protejate cărăşene.  

De același autor

Related Articles